استفاده از لیگچر در نمونه ی اردو، لاله زار لاتین نیز برای همراهی خط عربی فارسی در یک فضای هماهمنگ و همخوان طراحی شده. لذا از این تایپفیس میتوان در طراحیهای چند زبانه، برای مثال فارسی و انگلیسی، استفاده کرد.
بُرنا ایزدپناه طراح تایپفیس و پژوهشگر ساکن لندن است. او داری مدرک کارشناسی ارشد در رشتهی طراحی گرافیک از دانشگاه هنر لندن و کارشناسی ارشد در رشتهی طراحی تایپفیس از دانشگاه رِدینگ انگلستان است. برنا طراح تایپفیسهای لالهزار، لیدا، مارلیک و مرکزی تِکست است و تا کنون جوایز معتبری برای طراحیهایش کسب کردهاست. او در حال حاضر مشغول پژوهش در مقطع دکتری در دانشگاه رِدینگ است و جنبههای مختلف چاپ و تایپوگرافی فارسی و تاریخ آن را بررسی میکند.
- نام فونت : فونت لاله زار – Lalezar Font
- وزن: Regular
- مجوز : استفاده تجاری و شخصی
- دسترسی فونت: رایگان
- حجم فونت : ۷۱۵ کیلوبایت
- تعداد فایل : ۶ عدد
- نام نمایشی فونت : Lalezar
- طراحی و اجرا : برنا ایزد پناه
- سال ساخت : ۱۳۹۴
- تعداد کل حروف : ۱۲۱۹
- سیستم عامل : در تمام پلت فرمها
- ورژن یا شماره ویرایش: ۱.۵
- کاربرد: صفحه آرایی, عناوین سینما و تلویزیون, گوشیهای هوشمند, فونت وب, نشر رومیزی
- زبان: عربی, فارسی, لاتین
این فونت و فونت نازنین مناسب برای برنامه اینشات هستند و شما به سادگی با دانلود و نصب آسان می توانید استفاده کنید.
از دیگر ویژگیهای این تایپفیس امکان استفادهی کاربر از فرمهای ساده شدهی چاپی و یا ترکیبهای دستنویس است. شکل چاپی خط عربی-فارسی به خاطر محدودیت تکنولوژیهای حروفچینی(Typesetting) از شیوهی دستنویس آن فاصله گرفته و به اصطلاح ساده شده.
در حالی که امروزه بسیاری از این محدودیتها دیگر مانعی برای طراحی تایپنیستند و از همین رو میتوان لالهزار را تلاش کوچکی برای احیا کردن فرم سیال و پرتحرک خوشنویسی عربی-فارسی در یک تایپفیس مدرن دانست
منبع : لوگو پلاس